luni, 13 ianuarie 2020

Zvonurile despre Apple iPhone SE 2 persistă, se pare că telefonul va deveni realitate

de Basil Mureșan

Începând cu 2016, Apple are un iPhone accesibil la nivel de acces la portofoliu, un iPhone SE, care a avut și are mulți fani. De atunci, oamenii au așteptat și mai așteaptă o nouă ediție, dar au avut parte întotdeauna de doar noi zvonuri. În 2020, un model Apple iPhone SE 2 ar trebui să vină în sfârșit.

Știrile despre lansarea unui iPhone SE 2 în acest an sună iar a zvon – dar provin de la revista, de obicei bine informată, DigiTimes (cu știri în zona fanilor Apple și informații prin AppleInsider). Insiderii au trimis permanent revistei DigiTimes informații relevante din lanțurile de aprovizionare ale marilor producători. DigiTimes este un cotidian de limba engleză din Taiwan cu informații din industria semiconductorilor, electronică, computere și comunicații. DigiTimes scrie acum că Apple intenționează să lanseze și un iPhone SE 2 odată cu lansarea obișnuită a seriei Apple iPhone din toamnă. Un total de șase modele diferite de iPhone sunt așteptate să intre pe piață în acest an.

Patru dintre noile dispozitive vor fi modele cu ecrane OLED, ecrane produse de compania Samsung. Celelalte două modele vor fi cu ecrane LCD, din rațiuni de preț și sunt produse de Samsung, LG și Sharp. Informația de la DigiTimes, via WinFuture, este de la surse din lanțul de aprovizionare al companiei Apple din Taiwan. Prin urmare, Apple iPhone SE 2 ar trebui să vină pe piață în două variante și anume în două dimensiuni diferite. IPhone SE 2 ar trebui să aibă un ecran de 4,7 inch, adică dimensiunea avută de Apple iPhone 8 și un Apple iPhone SE 2 Plus cu un ecran mai mare. Acest ecran va fi destinat clienților care preferă să utilizeze un ecran mai mare. DigiTimes nu dă detalii, probabil nici nu are, despre diagonala modelului „Plus”.

Aceste noi zvonuri sunt în concordanță cu informațiile lansate de cunoscutul analist Apple, Ming-Chi Kuo. Acesta a scris anul trecut despre un nou model Apple iPhone SE 2 și despre faptul că furnizorii Apple se pregătesc pentru șase noi telefoane în 2020. Conform informațiilor de la DigiTimes, compania Chipbond Technology Ltd din Taiwan a primit comenzi de ambalare pentru ecranele LCD ale celor două modele SE. Rămâne de văzut în ce măsură zvonurile vor fi confirmate în perioada următoare.

Sursa foto: via phoneswiki.com

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo